Tuesday 11 August, 2009

Eerste schoolweek en swine flu

Eindelijk was het dan zover, de jongens gingen weer naar school. Maurits na 4 maanden en Max na ruim 2 maanden. Ik denk dat ik met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kan stellen dat alle drie partijen in kwestie wel behoefte hadden aan ander gezelschap. De een iets meer dan de andere, we noemen geen namen.

Voor Max was het gesneden koek. Hij zit nu in grade 2B en vrijwel al zijn vriendjes zitten weer bij hem in de klas. Zijn beste vriendje Soham zit zelfs tegenover hem!

Voor Mau was het relatief nieuw, hij komt er al ruim twee jaar over de vloer, maar nu zou hij echt ook gaan! We hebben uniformen gehaald en hij ziet er zoooo leuk uit! Hij was ook zo trots!


Max zit in een klas met 19 kindjes, Maurits zit met nog 6 andere kinderen in de klas en heeft echt de leukste juffies gekregen. Zijn vriendinnetje - and wife to be - Anne zit bij hem in de klas en dat is dubbel leuk. Binnen drie dagen keek hij mij niet meer aan. Dat was alles.

Dus mama ook blij. Er is nog zoveel te doen!

Totdat wij zondagavond een sms kregen van de school dat ze swine flu bij Max in de klas hebben ontdekt (we weten nog steeds niet om welk kind het gaat) en grade 2 kinderen en hun sibblings zijn tot persona non grata bestempeld. Dus.

De mannen zijn de hele week weer thuis..........

No comments: